fbpx
Lulu e nepotul de 6 ani și în același timp bucătarul de 38. Lulu e un nume de alint, e dragostea unei bunici, e pricepere, îndemânare, răbdare. Lulu e dorul pentru prăjiturile pe care le-ai iubit odată și de fapt, dintotdeauna.
 
Lulu e o echipă de 4 oameni, care lucrează la 8 mâini și la câteva aparate sofisticate și, în același timp, cu câteva rețete simple. Cu aceste instrumente, dar și cu ingrediente de foarte bună calitate, fără siropuri, conservanți, stabilizatori, arome artificiale, vrem să trezim amintiri din trecut și să lăsăm moștenire pentru viitor. Pentru ca oamenii să descopere de unde vin cornulețul, cornețelul și Albă ca Zăpada, nu doar macarons, cheesecake și tiramisu, care de altfel, și nouă ne plac foarte mult.
 
Lulu e un loc în care coacem mult, de drag și de dor, pentru că așa au făcut mamele și bunicile noastre și ni se pare normal să facem și noi la fel pentru copiii, prietenii și clienții noștri. Și pentru că ne place foarte mult să ne jucăm cu făină.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.